UKON Yönetim Kurulu Üyeleri Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Sn. Osman Uzun'u Ziyaret Etti.


UKON Yönetim Kurulu Toplantısı 24.10.2019 tarihinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde Genel Müdür  Sn. Osman Uzun ve ESK Daire Başkanı ve UKON Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Mustafa Sami Cüceloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.
Toplantıya Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Sn. Zekeriya Erdurmuş’ta katılmış, toplantıda Kırmızı Et Sektörü ile ilgili gündeme gelen konulara ilişkin sorun ve çözüm önerileri paylaşılmıştır.
 
      Aynı gün içerisinde Tarım ve Orman Bakanlığı ziyaretinde bulunan UKON Yönetim Kurulumuz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin’i makamında ziyaret etmiştir. Söz konusu ziyarete UKON Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet HACIİNCE, Yönetim Kurulu Başkan V. Fazlı Yalçındağ, Muhasip Üye Mustafa Kemal Çakırca, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sn.Ömer  Gökhan Tuncer, Sn. Osman Civil,  Sn. Nuri Kahya ,Sn. Mustafa Sami Cüceloğlu ve Sn. Mustafa Oytun Altınordu katılmıştır.